Skal brygge Kinn Brottsjø, men oppgitt gjær er ferskgjær, mens jeg bruker tørrgjær
Finnes det noen erstatninger for 3787?
OG 1.075 FG 1.012
6,78kg Pilsner Malt
6,78kg Pale Malt
1,23kg Invertsukker (tilsett under kok)
60min: 37g Simcoe + 37g Sorachi Ace
2min: 37g Mosaic + 50g Simcoe + 50g Zeus
Tørrhumle: 50g Mosaic + 25g Citra + 25g Simcoe + 25g Zeus
Gjæring på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.
Finnes det noen erstatninger for 3787?
OG 1.075 FG 1.012
6,78kg Pilsner Malt
6,78kg Pale Malt
1,23kg Invertsukker (tilsett under kok)
60min: 37g Simcoe + 37g Sorachi Ace
2min: 37g Mosaic + 50g Simcoe + 50g Zeus
Tørrhumle: 50g Mosaic + 25g Citra + 25g Simcoe + 25g Zeus
Gjæring på 20 grader med WYeast 3787 Trappist High Gravity.