Deilige bilder!!!

Sur vørter med Biola i fem dager på 40 grader, 50/50 pils/hvete. 90min koking, 1,2kg bringebær etter 4 dagers gjæring (US -05). Litt mye for 10 liter.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Kun 1dl i en varm 2L starter i to dager, litt melkesyre. Mesket, skylte, varmet opp til 80-90 grader, kjølte ned til 40, mer melkesyre for å få den ned til 4,5 i ph. Helte oppi starter, og Farris for å få ut oksygen. Prøvde med starter laget med litt pilsmalt oppi tidligere, denne gangen ble det ganske annerledes, mer fruktighet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Om ikke annet så er det i alle fall deilig for meg å ha en hjemmelaget magnetrører:

uploadfromtaptalk1435682828658.jpg

Total kostnad: Kr 39,- (viftestyring) - ikke medregnet Erlenmeyer og magnet i flasken. Vifte hadde jeg liggende, samt en harddisk som ble slaktet for magnet til vifta, og en 12V / 700mA batterieliminator som ikke lenger hadde noen tilhørighet.

Sent fra min GT-I9506 via Tapatalk
 
Og intens bringebærsmak, grei sursøt balanse. Men litt endimensjonal, burde tilsatt brett ved flasking.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tilbake
Topp