Kun 1dl i en varm 2L starter i to dager, litt melkesyre. Mesket, skylte, varmet opp til 80-90 grader, kjølte ned til 40, mer melkesyre for å få den ned til 4,5 i ph. Helte oppi starter, og Farris for å få ut oksygen. Prøvde med starter laget med litt pilsmalt oppi tidligere, denne gangen ble det ganske annerledes, mer fruktighet.
Om ikke annet så er det i alle fall deilig for meg å ha en hjemmelaget magnetrører:
Total kostnad: Kr 39,- (viftestyring) - ikke medregnet Erlenmeyer og magnet i flasken. Vifte hadde jeg liggende, samt en harddisk som ble slaktet for magnet til vifta, og en 12V / 700mA batterieliminator som ikke lenger hadde noen tilhørighet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.