loebrygg
Norbrygg-medlem
Håpet jeg skulle slippe å lage denne tråden men
Brygget en Dry Stout på søndag med WLP007 og
nå etter 48 timer er det ennå ingen tegn til gjæring,
ingen krausen eller plopping
hva kan det komme av
-pitchet jeg for lavt? 16 grader, tok den opp til 21 grader iløpet av noen timer
-for første gang satte jeg ikke noen strarter med den gjæra
skulle jo ikke være nødvendig det, fersk gjær og kun 10 liter (OG: 1.043)
What to do?
Brygget en Dry Stout på søndag med WLP007 og
nå etter 48 timer er det ennå ingen tegn til gjæring,
ingen krausen eller plopping
hva kan det komme av
-pitchet jeg for lavt? 16 grader, tok den opp til 21 grader iløpet av noen timer
-for første gang satte jeg ikke noen strarter med den gjæra
skulle jo ikke være nødvendig det, fersk gjær og kun 10 liter (OG: 1.043)
What to do?