Sosial ølsmakekveld i Oslo

Knut Halvorsen

Fylkesleder
Velkommen til en uformell og hyggelig kveld der vi tar med hjemmebrygg, deler og smaker i lokalene vi disponerer i Drammensveien.

Tid: Onsdag 10. september 2025 kl. 18.00.
Sted: Drammensveien 43, Oslo

Møtet er åpent for alle, også ikke-medlemmer. Dette er en fin mulighet til å bli kjent med et åpent og inkluderende hjemmebryggermiljø. Det er naturligvis lov å komme uten å ha med eget hjemmebrygg også.

Arrangementet er gratis, men for å ha oversikt over antall deltakere ber vi om påmelding i Hoopla.

Vel møtt!
 
Det var så trivelig i juni at jeg ikke har noe valg...

Fikk bare bestilt en billett men tar med svigersønn Sondre også.

He he, rett etter valget har du ikke noe valg. Bare må komme! Det er mulig å «kjøpe» flere billetter, men om det ikke går er det bare å ta med svigersønner og det som måtte være.

For ordens skyld: Den som tar med følge uten å ha fått til å registrere dette i Hoopla må gi beskjed til Finn Berger/John Petter Reinertsen, bl.a. da det vil bli servert mat (og man vil vite antall munner å mette).
 
Sist redigert:
Takk for nok en strålende aften på Oslo vest! 20250910_200728.jpg
20250910_200710-jpg.74374
 

Vedlegg

  • 20250910_200710.jpg
    20250910_200710.jpg
    3,3 MB · Sett: 97
Fordi vi bor for langt vekke ;)
Folk på dine kanter er unnskyldt:). Det er grenser for hva man kan forlange når vi har overlatt til svenskene å drive jernbane her.

Det blei for øvrig servert mye veldig godt øl. Jeg er imponert over nivået - men det må ikke skremme folk fra å komme. Alt øl brygga med ærlige hensikter og blod, svette og øvrige familiemedlemmers tårer, har krav på respekt og interesse:). Jeg er særs fornøyd med behandlinga min sterkt fuselprega dampfbier fikk!
 
Hva ble konklusjonen angående nellik vs. banan?
Ingen. Men det var interessant at folk var enige i at dette hadde kunnet passere som hveteøl (trur jeg:)), sjøl om det ikke er et gram hvete i det.

Jeg mener det er en grei balanse mellom de to, men den overskygges - i alle fall for meg - av fuselen i ølet. Men den er neppe gjærens skyld:).
 
Jeg kunne like gjærne tatt det for en god weiss med overvekt banan :)
Tror jeg vil prøve den gjæra en gang
Trur den (Banana Split) er helt på høyden.

Nå veit du i alle fall at du ikke er veldig følsom for fusel :p !

Dessertølet ditt på 16% var forøvrig en opplevelse. En sjelden gang må jeg innrømme at sånt øl som jeg egentlig hverken liker eller drikker, kan være fryktelig godt:). Lærerikt!
 
Tilbake
Topp