Har etterhvert godt over 100 halvlitersflasker fra mange forskjellige batcher, både ale og lager, stående i en fryser med temperatur mellom 2-3 grader. Merker at smakene forandrer seg etter hvert, noen øl er best tidlig i lagringa, andre blir bedre etter hvert. Har blant annet en Urquell clone...
Burde gjort det, og må skjerpe meg:) mistenker at du har rett og at jeg kjørte humleprofilen til westcoast. Er det mulig å få tak i om humleskjemaet til westcoastlageren?
Jeg har en fryser og stc1000 stående i et rom med 12 grader. I helgen satte jeg en batch med hoppy joe og tenkte at jeg i utgangspunktet bare behøvde å koble til varmekilden. Det overrasket meg at jeg under stormgjæringen måtte koble til fryseren for å holde temperaturen på 20 grader. Nå som...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.