...ellers går det an å lage Ordinary Bitter (ca. 3-3.5 %), eller eventuellt en Summer Bitter. Det er jo bare å justere ned til 2,5 % hvis man vil, og bruke en god dose med karamellmalt for å sikre litt body...
Hei, har sittet litt i det siste å lekt med et ebok-prosjekt sånn på fritida. Planen er vel
å se om jeg kan få en ebok i ibooks til iPad o.l. Har da valgt å skrive litt om hjemmebrygging.
Jeg har skrevet på amerikansk engelsk (mye større marked) og under navnet Richard Rarkin
(dont ask me why -...
Milancentral ser bra ut. 99.4 % positiv feedback og 0.5 $ standart intl. shipping. Det går kanskje an å få dem til å dele opp forsendelse hvis det er mer 200. Tror forresten pakkene jeg har fått er stort sett merket gift.
jeg har handlet mange små duppeditter fra hongkong og har alltid vært fornøyd. Alltid handlet for under 200, så aldri problemer med toll. Har hatt free shipping de fleste ganger. Forsendelse har tatt noen tid, men aldri mer enn 3 uker mener jeg. Flest ganger mellom 7-14dager.
"Da vil man i praksis få mere kontaminasjon pr ml vørter i 5-liters batchen enn hvis man er uforsiktig med 25-liters batchen."
Dette er sikkert riktig, men i praksis tror jeg man ikke trenger å bekymre seg så mye, så lenge man konsekvent praktisere gode hygiene-rutiner
i løpet av...
ja, med plastkar er det like greit å skylle med varmt vann. Da vil varmen fra vannet hjelpe til å drepe bakterier o.l..i tillegg til behandlingen med klorin..
En mulighet er å skylle med kokt vann. Jeg ville ha kokt opp en 5-10 liter vann og latt det koke i f.eks. 5-10 min for å ta knekken på alle basseluskene... , deretter ville jeg latt det avkjøles til romtemp evt. kaldere. Jeg ville så ha skylt gjæringskaret tre ganger med et par liter kokt vann...
... 73 % er bra. Jeg satser egentlig ikke på best mulig utbytte. Hjemmebrygger-guruen i USA Jamil Zainascheff har justert sitt system til 70 %, og oppskriftene hans i boka som han har skrevet med J. Palmer er alle basert på 70 %.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.