Eg kan bekrefte at wlp940 er god knall i pilsner med ris. Også mais for den del.
Eg har ei pilsneroppskrift som er blitt til med mykje tweeking, men har slått meg til ro med denne komboen som gir ein fantastisk frisk og fruktig pilsner. Eg har bytta ut 940 med 830 for eit litt meir syrlig og...
Kanskje ikkje verdens beste tips, men eg har laga meg eit feste (sveiste meg hengsle i rustfritt med rørklammer inni) som eg henger på kanten av panna, som eg fester både whirlpoolarmen og meske/skyllemanifolden. Da som er fint med dette festet er at ein kan lett henge opp utstyret i...
Det er eit veldig friskt og godt øl dette. I orginaloppskrifta var det 500g sukker i tillegg, å eg brygga da eit par gongar med stort hell, både med bellegjæren og Wlp565. Gjekk vekk frå sukkeret for å få ølet litt svakere då gjæren fint fekk ølet ned mot 1.000 i FG uten sukker. Men du kan trygt...
Gahr, eg har tenkt å prøva å tilsetta varmtrekt kaffi i min neste stout, kunne du sagt litt om mengden kaffi pr liter dåke brukte i Bøll? Eg fekk eit svar når eg spurte på ølfestivalen, men hukommelsen min var prega av at eg hadde passert 20 bongar når eg kom til 7Fjell standen.
Igår kveld blei brygging.no sin nye nettbutikk lagt ut. Den blei mykje forsinka av forskjellige grunnar, men er no oppe og går. Det kan godt hende det er litt feil/bugs enda, men gi tilbakemeldinger så vil da bli retta opp etterkvart. Er fortsatt einmannsbedrift, så ting kan ta litt tid. Eindel...
Er heilt normalt, da man stort sett alltid rister røyret godt for å løsne gjæren. Eg åpner litt forsiktig, lukker igjen, åpner, lukker til trykket er utligna.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.