Nylig innhold av julius

  1. julius

    NM 07 SS1 - Belgisk tripel - Espen Lothe

    Absolutt, og gjerne lengre ☺
  2. julius

    God ingefærøl oppskrift?

    http://shop.petit-agentur.no/products/ingefarol-allgrain-20-liter2 Har ikke prøvd den......
  3. julius

    Motorisering av Monster Mill

    :)He he..... det er en leddpipe fra et pipenøkkelsett. Siden mot motor ble fylt med lim for å passe til tappen fra denne. Pipa mot MM ble varmet opp og banket inn på akslingen, samt sikret med en tapp gjennom hylsa og akslingen (boret hull).
  4. julius

    Gjæring, ingen plopp men buet lokk

    Sjekk om gjærlåsen er tett kanskje........
  5. julius

    Samling Nordmøre Hjemmebryggerlaug 27.-28. sept 2014

    Denne greide jeg nok en gang å gå glipp av........ :( Må lære meg å følge bedre med!!! Håper det var et vellykket arrangement :)
  6. julius

    Krise! Sitter med 40liter vørter i kristiansund og mangler US-05 gjær

    Har 2 pakker i Rekesvingen 22 (Karihola)
  7. julius

    Uklart

    Nei det gjorde dere nok ikke. En time nedkjøling er veldig lang tid på en speidel 50. Prøv f.eks. å starte pumpene under 80 grader så greier du det nok på godt under halvtimen. Som sagt tidligere her, så bunnfeller det nok en del etter flaskingen :).
  8. julius

    Fontene?

    Har fått det med 20 literen et par ganger jeg har brygget med lite malt, men har ikke opplevd det ennå med 50 literen. Har dog ikke hatt fontener som har blåst av lokk eller andre voldsomme utbrudd. Oppskriften er følg med og rør i malten ved antydninger.
  9. julius

    Nesten ikke kullsyre

    Jeg ville ha gitt det litt lenger tid, istedet for å risikere infeksjon.
  10. julius

    Juleøl 2014 tråden

    Jeg har brygget en Old Ale til julekosen. Ellers bruker jeg andre typer til div julemat, pils, ipa.... Enig med Gahr i at julekrydderet passer best i julekakene  :)
  11. julius

    Monster mill

    + 1  :)
  12. julius

    Grains of paradise

    http://shop.petit-agentur.no/products/grains-of-paradise-50-gr
  13. julius

    wlp 400 gjæring

    Satser på at svovellukten roer seg med litt lagring, men som sagt smaken er der :) Gjæret en wit på 20 - 22 grader, kanskje variasjonen som gjorde at den holdt seg i gang.
  14. julius

    wlp 400 gjæring

    Min gjæret fint ut uten noe oppmerksomhet,men synes det var en svak svovellukt under gjæringen samt i det ferdige produktet. Noen erfaringer med det ? Smaken er god.
  15. julius

    ny gjær?

    Den skulle fortsatt være i live  :) Sett en starter. Edit: Og da bygger jeg på http://www.wyeastlab.com/hb_productdetail.cfm?ProductID=16 (under avsnittet warranty)
Tilbake
Topp