Eller hva med disse:
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=160963311155
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=160788346648#
Dette fikk jeg lyst til å teste også...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stemmer, linken du viser til er akkurat den jeg har, altså 50 watt. Planen er som du nevner at dersom det blir veldig mye kaldere i kjelleren, så putter jeg alt inn i kjøleskapet eller pakker det inn i noe isolasjon...
Her er min løsning. Varmekabel for reptiler og en ut-200. Dette er første gang jeg bruker oppsettet, men ser ut til å fungerer veldig bra - har ligget veldig jevnt på 20 grader. Og jeg vil tippe varmen fordeles jevnere enn ved en varmeplate...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bruker du en ut-200 slipper du å koble sterkstrøm. Ulempen er at den koster litt mer og bare kan styre en ting (enten varme eller kulde) evt kjøper du to ut-200 så kan du styre begge deler...
Bryggselv selger ut-200 eller du kan kjøpe det hos Conrad(nettbutikk).
Et lite spørsmål og ganske newbi.
Men hvordan pleier dere å ta ut ølet for å måle SG. Jeg har kran på gjæringsspannet, men tenker at det er dumt å bruke denne, da den blir skitten og vanskelig å vaske før tapping. Jeg kan jo ta av lokket og ta en øse eller noe slikt.
Men tenkte bare å høre...
Du kan ta en titt på brewtoad.com der kan du søke etter oppskrifter som har en type gjær eller humle osv. Jeg liker siden godt!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.