Kom av en eller annen grunn på denne (spesielt fra noen av de tidligere kommentarene om bedre skumfasthet)
Runde rare rulle rusk
Rapset rips på Ibsens busk
Ibsen kom og skulle plukke
Rips til sukret rips på krukke
Ned i krukken raspet Ibsen
Rulle som et rips bland ripsen
Rød og rund som ripsen...
Enig med utseendet, men jeg har ikke sett den i noen annen farge (men i og for seg greit, gult for øl, rødt for CO2). Ble litt skumpartytendenser, men hadde for høyt tappetrykk i utgangspunktet.
Nukatap mini, får se om den funker bedre enn den lekkende picnikkranen jeg har i dag... Og ja, den er helt latterlig liten, får se om det har noe å si.
Forresten, pussig med g'mischtes, det er en lys og en mørk øl blandet og den mørke ølen er ikke noe sted å se i menyen...De kaller seg en bryggeripub som jeg hørte fra nabobordet en kelner som sa 'dette er et bryggeri, en stor øl er en liter, en liten øl er en halvliter'...
Jeg vet ikke hvordan Joars cidere var, men det er jo relativt enkelt å sette cider fra eplejuice, det fungerer både med fin eplejuice og med den billigeste fra matbutikken som gjæres, helst med champagne- eller cidergjær. Dersom dette får gå av seg selv, vil man ende med en helt tørr cider på ca...
Jeg stikker også om før flasking, mest for å få blandet inn sukker, men av og til kan det være greit å holde mest mulig av gjærbunnfall og tørrhumlingsrester lengt mulig unna flaskingen. Så flasker jeg med en tappestav, er såpass skjødesløs at jeg bare holder den mot bunnen av flasken, slik at...
Det er vel så enkelt som at flasker må trykktestes, men det er ikke mange som gjør det... også trenger man litt utstyr, kompetanse og kanskje sertifisering...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.