Et av mine faste øl er Munngodt ølet fra olbrygging.no. (selv om jeg etterhvert har gått over til å blande malt selv) Det er med einerlåg og kveik, så en del tradisjonsøl, samtidig er det vel også på noen vis et moderne øl basert på moderne lys malt. Jeg tenker på det som en maskinlaftet hytte -...
25 kg pilsmalt fra Jæren og 25 kg saisonmalt fra Trøndelag... Tror det skal holde over vinteren... (ja, så lå det litt humle i pakkene også) Alt sammen har vært en runde om Grimstad...
Det er jo ca romtemperatur nå, så skulle ikke være noe problem å ta ut det som ikke er ferdig. Pakk det eventuelt inn i noe, så vil ikke temperaturen endre seg så raskt.
Eplekverna er vasket og klar for å settes bort før neste sesong. 7 dager pressing, 48 kg epler hver gang, så det ble 336 kg epler som jeg fikk 170 l juice ut av. Det meste tappet på trelitere, men 38 liter blir cider.
Vet ikke helt hvor dette bildet hører hjemme, men gleder meg til å lese den!
'Ultimately, this is not a book about how we made beer, but how beer made us.'
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.