Det er jo ca romtemperatur nå, så skulle ikke være noe problem å ta ut det som ikke er ferdig. Pakk det eventuelt inn i noe, så vil ikke temperaturen endre seg så raskt.
Eplekverna er vasket og klar for å settes bort før neste sesong. 7 dager pressing, 48 kg epler hver gang, så det ble 336 kg epler som jeg fikk 170 l juice ut av. Det meste tappet på trelitere, men 38 liter blir cider.
Vet ikke helt hvor dette bildet hører hjemme, men gleder meg til å lese den!
'Ultimately, this is not a book about how we made beer, but how beer made us.'
Kom av en eller annen grunn på denne (spesielt fra noen av de tidligere kommentarene om bedre skumfasthet)
Runde rare rulle rusk
Rapset rips på Ibsens busk
Ibsen kom og skulle plukke
Rips til sukret rips på krukke
Ned i krukken raspet Ibsen
Rulle som et rips bland ripsen
Rød og rund som ripsen...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.