Nei. Har ikke merket noe som helst. Vil tro jeg eller andre som har drukket av ølet ville ha reagert hvis det hadde vært bismak.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Bruker disse til nettopp det du beskriver. Mest aktuelt hvis jeg tar med et fat på tur. Du bør regne med å bruke 3 patroner på 19 liter. Jeg bruker 2 på 12 liter.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Har litt ventilasjonsbakgrunn ja. 1 m3 pr minutt hørtes lite ut. En avtrekksventil på bad trekker fort ut det dobbelte. En kjøkkenvifte ofte 5 til 10 ganger dette. Hvis du i tillegg skal bygge en ekstra motstand i form av en lydfelle vil luftmengde synke ytterligere!
Sent fra min SM-G935F via...
Setter du på full guffe havner oksygenet i rommet i stedet for ølet. Jeg måler ikke gjennomstrømning, men åpner for en ganske liten forsiktig brusing slik at det ikke skummer noe særlig på overflaten. Oksygenerer i 90 sekunder, fungerer utmerket.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
<br /><br />Me samler opp slik me har 4-6 fat tome fat så vasker me. Då er det mindre stress rundt tappedag <br /><br /><br />Sent from my iPhone using Tapatalk
Har for første gang brukt brett som primær gjær. Kjøpte ett rør og satte starter i 2 trinn. Gjæret fra 1.050 til 1.010 på 6 dager. Dette er en slags India Saison med teoretisk IBU på 38. Smaksprøven var god, men litt uvant. Har tidligere kun brukt brett til sekundær, så jeg har ikke mye...
Har gjort det samme selv. Bruk vakuumeringsmaskin og del opp i passe størrelse. Jeg valgte 30 gram i hver pose, noe som er passe for mine gjæringskar. Hiv posene i fryseren. Mine er fortsatt brukbare etter 1 år. Hvor mange døde celler det er i hver pose er jeg lykkelig uvitende om
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.