Hei,
eg hadde sett for meg at eg bruker fat som mellomlagring og karboneringsverktøy før eg setter ølet på flasker. Har kjøpt beergun og counterpressure-filler, kjøler ned til 2-4 grader og prøver å holde meg på et trykk på ca 0,7 bar ved overføring. De 4 gangene som eg har gjort det no var ein katastrofe. Mistet mellom 2-3L hver gang og det tar evigheter å overføre 19L (4-5t uten vasking og forberedelser).
Har lest det som eg har funnet her på forumet, men det finns kanskje tråder som ikkje har kommet opp i listen.
Er det nokon gode tips å få her?
Helsing Jens
eg hadde sett for meg at eg bruker fat som mellomlagring og karboneringsverktøy før eg setter ølet på flasker. Har kjøpt beergun og counterpressure-filler, kjøler ned til 2-4 grader og prøver å holde meg på et trykk på ca 0,7 bar ved overføring. De 4 gangene som eg har gjort det no var ein katastrofe. Mistet mellom 2-3L hver gang og det tar evigheter å overføre 19L (4-5t uten vasking og forberedelser).
Har lest det som eg har funnet her på forumet, men det finns kanskje tråder som ikkje har kommet opp i listen.
Er det nokon gode tips å få her?
Helsing Jens