Husker ikke om vi har en tråd som heter "hva skal du bygge i dag". Ble lei av å koble til og fra ballock og picnic på fatene i kjøleskapet i virvaret med 3/16 slanger med sølet det innebærer samtidig som plassen i et relativt lite kjøleskap skal utnyttes til maks. En gammel tråd her på forumet har kartlagt hva som skjer med samlivet om man kjøper for mange kjøleskap så fant det tryggest å utnytte det som er så optimalt som mulig.
Det er plass til 4x19L stående i kjøleskapet, har laget en hylle over disse slik at tomrommet over kan ha 2x12l liggende fat. Under hylla lages oppheng til sodastream hengende under og i dødvolumet midt mellom fatene(fat er som kjent runde).
For å tappe fra de liggende fatene settes det inn float ball/slange samt tilbakeslags ventil på gass ettersom gass inn vil ligge under væskenivå i starten. Disse fatene tappes med klart øl som er ferdig direkte fra gjæringstanken slik at bunnfall blir et ikke tema.
Vil ikke bore hull i kjøleskapet og bygge meg ut i volumet tilgjengelig i rommet(kommer garantert borti en krane og så man vaske halve rommet).
Kjøleskapsdøra har oppheng for hyller, man normalt fyller med mat ting man aldri finner igjen, så disse skal benyttes til oppheng av tappekranene slik at man åpner døra og vips så er baren der.
Slik er utgangspunktet, et virvar av 3/16 slanger og picnic:

Her et bilde av bygginga av "dør hylle" med tappekraner som verken er gjennomtenkt eller planlagt og startet spontant i går sent på aftenen:

Males med svart tavlemaling slik at kritt kan brukes til å skrive hva som er på kranene(som igjen har referanse til fatmerking). Under er den ferdig malt og kritt og kran testet. Blir trangt mellom plate og dør slik at kranene måtte fores ut på fronten slik at man kan koble en 90 graders John guest 5/16 til 3/16 på baksiden av kranene mellom plate og dør. I stedet for et driptray til 1600,- brukes det en dryppmatte for oppvask fra megaflis til 119,- ....

Monterer kraner med john guest 90 grader overgang til 3/16. ganske trangt men det går.

Nå settes slanger i på baksiden og på tide med en test om det passer i døra:
Og der var en ekte minibar montert skjult i kjøleskapet. Grunnen til at den er så høyt montert er at dryppbrettet skal gå over fatene når døra lukkes. Kraner og slanger vil ha samme temperatur som innholdet i fatene, noe som vil fjerne skumproblemer. Nå gjenstår bare hylla og test av de liggende 12l fatene over 19literne.
Det er plass til 4x19L stående i kjøleskapet, har laget en hylle over disse slik at tomrommet over kan ha 2x12l liggende fat. Under hylla lages oppheng til sodastream hengende under og i dødvolumet midt mellom fatene(fat er som kjent runde).
For å tappe fra de liggende fatene settes det inn float ball/slange samt tilbakeslags ventil på gass ettersom gass inn vil ligge under væskenivå i starten. Disse fatene tappes med klart øl som er ferdig direkte fra gjæringstanken slik at bunnfall blir et ikke tema.
Vil ikke bore hull i kjøleskapet og bygge meg ut i volumet tilgjengelig i rommet(kommer garantert borti en krane og så man vaske halve rommet).
Kjøleskapsdøra har oppheng for hyller, man normalt fyller med mat ting man aldri finner igjen, så disse skal benyttes til oppheng av tappekranene slik at man åpner døra og vips så er baren der.
Slik er utgangspunktet, et virvar av 3/16 slanger og picnic:

Her et bilde av bygginga av "dør hylle" med tappekraner som verken er gjennomtenkt eller planlagt og startet spontant i går sent på aftenen:

Males med svart tavlemaling slik at kritt kan brukes til å skrive hva som er på kranene(som igjen har referanse til fatmerking). Under er den ferdig malt og kritt og kran testet. Blir trangt mellom plate og dør slik at kranene måtte fores ut på fronten slik at man kan koble en 90 graders John guest 5/16 til 3/16 på baksiden av kranene mellom plate og dør. I stedet for et driptray til 1600,- brukes det en dryppmatte for oppvask fra megaflis til 119,- ....

Monterer kraner med john guest 90 grader overgang til 3/16. ganske trangt men det går.

Nå settes slanger i på baksiden og på tide med en test om det passer i døra:

Og der var en ekte minibar montert skjult i kjøleskapet. Grunnen til at den er så høyt montert er at dryppbrettet skal gå over fatene når døra lukkes. Kraner og slanger vil ha samme temperatur som innholdet i fatene, noe som vil fjerne skumproblemer. Nå gjenstår bare hylla og test av de liggende 12l fatene over 19literne.
Sist redigert: