Skal i morgen sette mitt aller første allgrain brygg på min flunkende nye Bratberg Kompaktbrygger. Fant en enkel oppskrift på nettet som jeg har kjøpt ingredienser til. Blir dette greit? Jeg kjøpte humle med alfasyre på 7,3. På nettet ser jeg at denne ligger vanligvis på 4,3. Har dette noen betydning?
Har beregnet ca 12 liter til skylling...
Arnadal - bittelilten smak av bie...
Statistics
Volume: 30 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1061
BG: 1091
FG:
Alcohol: 6 % by vol.
Colour: 16 EBC (Amber)
Bitterness: 15 IBU
BU/GU: 0.24
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 6400 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 600 g
Honey 40 EBC 500 g
Mash schedule: 68 degrees for 90 minutes
Hops
East Kent Golding 7.3% alpha 20 g 60 minutes
East Kent Golding 7.3% alpha 25 g 15 minutes
East Kent Golding 7.3% alpha 30 g 5 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew T-58
Har beregnet ca 12 liter til skylling...
Arnadal - bittelilten smak av bie...
Statistics
Volume: 30 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1061
BG: 1091
FG:
Alcohol: 6 % by vol.
Colour: 16 EBC (Amber)
Bitterness: 15 IBU
BU/GU: 0.24
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 6400 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 600 g
Honey 40 EBC 500 g
Mash schedule: 68 degrees for 90 minutes
Hops
East Kent Golding 7.3% alpha 20 g 60 minutes
East Kent Golding 7.3% alpha 25 g 15 minutes
East Kent Golding 7.3% alpha 30 g 5 minutes
Fermentation
Yeast: Safbrew T-58