Stig Aa.
Norbrygg-medlem
Morn.
For en mann som liker å smake på hjemmebrygg til ujevne tider (av og til kanskje litt til middag, en etter middag og kanskje en-to til kvelds ) så er det stor fare for å generelt bli på en snurr i og med at hjemmebrygg ofte har en høy alkoholprosent.
De fleste oppskrifter jeg har sett gir en alkoholprosent på 6-8% - er det mulig å redusere denne på en enkel måte? Det er nærliggende å tenke at man bare kan ta i litt ekstra vann, men vil det ikke da bli mindre smak, altså litt tammere øl? Og det vil jeg jo ikke ha.
Eller er det rett og slett slik at godt (hjemme)brygg pr. definisjon må ha høy alkoholprosent?
Noen tips her?
For en mann som liker å smake på hjemmebrygg til ujevne tider (av og til kanskje litt til middag, en etter middag og kanskje en-to til kvelds ) så er det stor fare for å generelt bli på en snurr i og med at hjemmebrygg ofte har en høy alkoholprosent.
De fleste oppskrifter jeg har sett gir en alkoholprosent på 6-8% - er det mulig å redusere denne på en enkel måte? Det er nærliggende å tenke at man bare kan ta i litt ekstra vann, men vil det ikke da bli mindre smak, altså litt tammere øl? Og det vil jeg jo ikke ha.
Eller er det rett og slett slik at godt (hjemme)brygg pr. definisjon må ha høy alkoholprosent?
Noen tips her?