Hallstein
Norbrygg-medlem
Har mekket en ørliten oppskrift på en american brown ale. Noen innspill? Ser ting greit ut?
Mølla American Brown Ale
OG : 1.059
FG : 1.013
Farge (Morey) : 41.8 EBC
IBU : 32,8 IBU (Tinseth)
MALT
4600g 73% Maris Otter Pale
0400g 6,4% Havregryn
0400g 6,4% Amber malt
0250g 4% Pale Chocolate malt
0250g 4% Krystallmalt 50EBC
0250g 4% Krystallmalt 120EBC
0100g 1,6% Chocolate Malt
65 grader mesk i en time. Batch-skylling
Humle
90min 15g Nugget 12% 19 IBU
15min 15g Centennial 10,9% 8,5IBU
15min 15g Cascade 6,8% 5,3 IBU
0min 20g Cascade 6,8%
0min 20g Centennial 6,8%
Krydder og andre tilsetninger
1 tablett protafloc ved 15min
WLN1000 ved 15min
Vannjustering etter artikkel i medlemsseksjonen for stilen.
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
WLP001 på starter etter mr.malty
Mølla American Brown Ale
OG : 1.059
FG : 1.013
Farge (Morey) : 41.8 EBC
IBU : 32,8 IBU (Tinseth)
MALT
4600g 73% Maris Otter Pale
0400g 6,4% Havregryn
0400g 6,4% Amber malt
0250g 4% Pale Chocolate malt
0250g 4% Krystallmalt 50EBC
0250g 4% Krystallmalt 120EBC
0100g 1,6% Chocolate Malt
65 grader mesk i en time. Batch-skylling
Humle
90min 15g Nugget 12% 19 IBU
15min 15g Centennial 10,9% 8,5IBU
15min 15g Cascade 6,8% 5,3 IBU
0min 20g Cascade 6,8%
0min 20g Centennial 6,8%
Krydder og andre tilsetninger
1 tablett protafloc ved 15min
WLN1000 ved 15min
Vannjustering etter artikkel i medlemsseksjonen for stilen.
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
WLP001 på starter etter mr.malty