Tenker å brygge en amber som skal humles lett ibu rundt 40-45, og tilsettes appelsin.
Har prøvd appelsinskall i pilsner tidligere, 500g i kok siste 5-10min, ga meget lite preg om noe.
Så vurderer å prøve på nytt, men ser etter råd, kan jeg koke råpresset appelsinsaft og tilsette i gjæring / siste sekunder av kok, evt fryse appelsinskall og tilsette i etter stormgjæring?
Ønsker tydelig preg av appelsin og humler gjerne til en lavere ibu 35-40 for å nå målet.
 og humler gjerne til en lavere ibu 35-40 for å nå målet.
				
			Har prøvd appelsinskall i pilsner tidligere, 500g i kok siste 5-10min, ga meget lite preg om noe.
Så vurderer å prøve på nytt, men ser etter råd, kan jeg koke råpresset appelsinsaft og tilsette i gjæring / siste sekunder av kok, evt fryse appelsinskall og tilsette i etter stormgjæring?
Ønsker tydelig preg av appelsin
 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		