Brygget denne for noen uker siden, stått til karbonering i 1 uke. Ble absolutt ikke gal. Tok utgangspunktet i en IPA fra Bryggselv som base da jeg ikke har mølle enda, endret en del på sammensetningen med div malt og spesialmalt som man har liggende etterhvert og brukte humle som jeg også hadde liggende (Amarillo). Tilsatte 50 gram Ancho Grande og 50gram Mulato chili for en mer kompleks smak i koken. En tjuvsmak kunne fortelle at dette ble veldig godt og at teorien stemmer noen får ganger i praksis. Blir å brygge mer av denne senere. Heldigvis ble den vellykket selv om det var en kritisk start der gjæren var helt død (San Diego 090). Fikk nye rør fra butikken og ny starter ble satt, gjæringen kom i gang nesten 5/6 dager senere enn planlagt. Gjæret på 19,5 grader. OG 1.070.
Har noen andre chilibrygg, der en er brygget med 50 Bhut Jolokia.
APA
Wit
Citra
Pils
Réservoir 7 (tank 7 insp)
Osv osv. Bruker ikke klarningsmiddel btw, believe in trub
Har noen andre chilibrygg, der en er brygget med 50 Bhut Jolokia.
APA
Wit
Citra
Pils
Réservoir 7 (tank 7 insp)
Osv osv. Bruker ikke klarningsmiddel btw, believe in trub
Sist redigert: