BDSHIPA

Brygget denne for noen uker siden, stått til karbonering i 1 uke. Ble absolutt ikke gal. Tok utgangspunktet i en IPA fra Bryggselv som base da jeg ikke har mølle enda, endret en del på sammensetningen med div malt og spesialmalt som man har liggende etterhvert og brukte humle som jeg også hadde liggende (Amarillo). Tilsatte 50 gram Ancho Grande og 50gram Mulato chili for en mer kompleks smak i koken. En tjuvsmak kunne fortelle at dette ble veldig godt og at teorien stemmer noen får ganger i praksis. Blir å brygge mer av denne senere. Heldigvis ble den vellykket selv om det var en kritisk start der gjæren var helt død (San Diego 090). Fikk nye rør fra butikken og ny starter ble satt, gjæringen kom i gang nesten 5/6 dager senere enn planlagt. Gjæret på 19,5 grader. OG 1.070.


image.jpg image.jpg

Har noen andre chilibrygg, der en er brygget med 50 Bhut Jolokia.

image.jpg

APA
image.jpg

Wit
image.jpg

Citra
image.jpg

Pils
image.jpg

Réservoir 7 (tank 7 insp)
image.jpg

Osv osv. Bruker ikke klarningsmiddel btw, believe in trub
 
Sist redigert:
Nam nam, her var det mye spennende. Witen såg meget forfriskende/leskende ut. Liker etikettene dine også..


Easybrew
Takk. Den er absolutt ikke gal. Tilsatt selvplukket korrianderfrø fra India, appelsinzest, Kamille og ett par Lemondrop (annuum chili).
 
Tilbake
Topp