Beer brew kegerator

Noen erfaringer? Vurderer den med 3 kraner men finner lite info om dem.
Takk for svar
Mvh Espen


Hei

Jeg bruker denne selv og er meget godt fornøyd med den etter ca 1,5 mnd tid. Byttet midterste kranen med en stout kran :)

Skal etterhvert bytte kranene til vent-matic kraner tenkte jeg, men de som var med fungerte mye bedre enn jeg trodde. Bytte aga co2 flasken som var med i prisen til en 2 kgs co2 flaske i steden

Mvh
Easybrew
 

Vedlegg

  • image.jpg
    image.jpg
    131,6 KB · Sett: 145
Heisan

Jeg har hatt mitt skap i drøyt et år og er ganske så fornøyd med det...men det er ikke så mye igjen av det orginale skapet lengre da.

Jeg har byttet ut:
- AGA flasken til en 2kg flaske. 2kg er det som burde ha fulgt med, men det er vel et prisspørsmål.
- Kina kranene. Disse er ikke bra. Kjøpte 3 stk. Perlick 650SS i fra USA. Enorm forskjell.
- Alle gass slangene. Jeg hadde en liten lekkasje som jeg aldri fant, og som tømte 2kg flasken på 5-6 uker. Nå er det 9 måneder siden fylling og fremdeles ikke tomt.
- Alle tappeslangene. Lengre og mykere slanger som gir enda bedre skumkontroll.

Hadde jeg hatt mulighet så ville jeg heller ha kjøpt kun Beer Brew kjøleskapet og heller kjøpt tappetårn med tilbehør selv.

Jeg har skrevet mer om skapet i bloggen min:
http://tdsbrygg.blogspot.no/2014/05/beer-brew-tappetarn-noen-tanker.html
http://tdsbrygg.blogspot.no/2015/01/endelig-pa-plass-nye-perlic-650ss-i.html
 
Jeg har også en Beer Brew Kegerator og mitt problem er at de kranene som følger med stivner fast dersom du ikke tapper ofte. Passet Perlick kranene til det tårnet som fulgte med skapet ? Jeg fikk nemlig beskjed av forhandleren at de ikke passet og at jeg måtte bytte tårn også dersom jeg ville ha Perlick kraner.
 
Ikke noe problem med Perlic i det tårnet som følger med. Du må bare kjøpe riktig shank (ergo, noen som er vinklet rett innenfor gjennomføringen). Tror det var disse jeg kjøpte: http://www.homebrewing.org/Chrome-Plated-Elbow-Shank_p_1187.html . Funker helt gull. Det eneste var at jeg måtte kjøpe nye fastnøkler på Clas Ohlson. Mutterene på disse er vel 26 eller 27mm, men en sånn fastnøkkel for man for under 100-lappen på Clas.
 
Tilbake
Topp