Hei
Jeg prøver å ta i bruk Beersmith 2
men klarer ikke helt å bl.a. forstå Equipment profilen.
Jeg har oppskrifter som det står sluttvolum 25 liter på
Kjelen min er 36 liter
Gjøringskarrene er på 30 liter
Mesker med BIAB pose - pleid å starte med 20 liter vann, og skylle med ca 6 liter - stopper når SG er litt høyere enn ønsket OG (skal få satt opp en HERMS for å holde mesketempen stabil)
Koker videre i samme kjelen.
Tapper via Platekjøler og pumpe til gjæringskar og fått ca 20 liter
Når gjæring er ferdig stikker jeg det om til nytt gjæringskar - det blir noe bunnfall igjen - usikker på hvor mye
så blander jeg i 3 dl med sukkerlake og tapper på flasker - her blir det ingen rest i karret - nesten.
Så er spørsmålet mitt - hvordan fyller jeg ut skjemaet fra Beersmith ?
Har lagt ved bilde over slik jeg har gjort det men er veldig usikker.
Jeg prøver å ta i bruk Beersmith 2
men klarer ikke helt å bl.a. forstå Equipment profilen.
Jeg har oppskrifter som det står sluttvolum 25 liter på
Kjelen min er 36 liter
Gjøringskarrene er på 30 liter
Mesker med BIAB pose - pleid å starte med 20 liter vann, og skylle med ca 6 liter - stopper når SG er litt høyere enn ønsket OG (skal få satt opp en HERMS for å holde mesketempen stabil)
Koker videre i samme kjelen.
Tapper via Platekjøler og pumpe til gjæringskar og fått ca 20 liter
Når gjæring er ferdig stikker jeg det om til nytt gjæringskar - det blir noe bunnfall igjen - usikker på hvor mye
så blander jeg i 3 dl med sukkerlake og tapper på flasker - her blir det ingen rest i karret - nesten.
Så er spørsmålet mitt - hvordan fyller jeg ut skjemaet fra Beersmith ?
Har lagt ved bilde over slik jeg har gjort det men er veldig usikker.