Neon som har noen tanker om riktig mash profile til BB30? Jeg har brukt Single Infusion, men synes ikke at væskemengdene stemmer så godt. Mener at utstyrsprofilen er ganske god nå, men kunne tenke meg å få til en mash profile som stemmer også. Tips mottas med takk!
Si at du mesker på 66 C i 60 min 20 l vann. så varmer opp til 75 C og begynner å tappe ut over i et spann og så skyller du med ca 10-15 l vann 75 C
"add new recipie"
legg til oppskriften
"mash"
(mash in) velg ønsket temp
"ad step"
utvask velg temp og mengde vann
Så når du er ferdig brygget sjekker du mengden du sitter igjen med etter mesk, etter kok og i gjærspannet. måler SG, OG og finner ut hvis det stemmer.
Jeg håper då det er riktig, er ihvertfall det jeg vil gjøre på neste brygg etter at jeg har kjøpt Beersmith. Har kun 1 brygg på BB30 v3
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.