Heisann
Brygget mitt første all grain brygg her for leden (hurra for meg :brygging: ). Det resulterte i en Lakris Stout. Mitt motto når jeg brygger har tydeligvis blitt "å så runder vi opp". Dette resulterte i en noe vel bitter stout hvor mye av lakrisroten viser igjennom. Den smaker godt, men noe mer sødme hadde ikke vært å forakte. Den har gjæret i 10 dager og SGen er på 23. Vil sødmen komme mer fram etter flasking og noen måneder med lagring?
Vurderer også å legge stouten på eikespon...
Tanker?
Brygget mitt første all grain brygg her for leden (hurra for meg :brygging: ). Det resulterte i en Lakris Stout. Mitt motto når jeg brygger har tydeligvis blitt "å så runder vi opp". Dette resulterte i en noe vel bitter stout hvor mye av lakrisroten viser igjennom. Den smaker godt, men noe mer sødme hadde ikke vært å forakte. Den har gjæret i 10 dager og SGen er på 23. Vil sødmen komme mer fram etter flasking og noen måneder med lagring?
Vurderer også å legge stouten på eikespon...
Tanker?