1,7KG Ale - ekstrakt ( eventuell en mer nøytral ekstrakt )
1,5KG Amber Malt flytende
1KG lys spraymalt
500G Dextrose
150G ferdigknust Goldswaen Belge Malt
350G Kandissirup
20G knust korianderfrø
11G belgisk abbaey tørrgjær
Jeg planlegger å brygge dette, en Rad Abbot Abbey øl, ønsker dog å skifte ut Coopers helt med noe annet. Hva kan man velge?
Ser at bryggselv.no har en del maltekstrakter fra Briess, feks Sparkling Amber Er disse noe å satse på?
Og ser ingrediensene greie ut?
Ønsker meg en maltrik, søt øl med karamell, krydder - smak.
Kom med tips
1,5KG Amber Malt flytende
1KG lys spraymalt
500G Dextrose
150G ferdigknust Goldswaen Belge Malt
350G Kandissirup
20G knust korianderfrø
11G belgisk abbaey tørrgjær
Jeg planlegger å brygge dette, en Rad Abbot Abbey øl, ønsker dog å skifte ut Coopers helt med noe annet. Hva kan man velge?
Ser at bryggselv.no har en del maltekstrakter fra Briess, feks Sparkling Amber Er disse noe å satse på?
Og ser ingrediensene greie ut?
Ønsker meg en maltrik, søt øl med karamell, krydder - smak.
Kom med tips