magne1972
Moderator
Akuratt ferdig med dagens bryggesjau.
Naboene lurte sikkert når jeg sto i hagen og spylte et 50 liters ølfat med hageslangen
Enkel rengjøring av kokekjelen det...
Havnet akuratt på beregnet OG, så dette tyder bra.
Jeg vet gjæren ikke er typeriktig, men man tar hva man haver...
Batch Size: 28,00 L
Boil Size: 31,00 L
Estimated OG: 1,066 SG
Estimated Color: 25,5 EBC
Estimated IBU: 19,6 IBU
Brewhouse Efficiency: 82,00 %
Boil Time: 75 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
3,60 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 52,02 %
1,80 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 26,01 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 4,34 %
0,30 kg Carared (39,4 EBC) Grain 4,34 %
40,00 gm Cascade [6,50 %] (60 min) Hops 19,3 IBU
5,00 gm Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] (5 min) Hops 0,3 IBU
0,32 kg Candi Sugar, Amber (147,8 EBC) Sugar 4,62 %
0,30 kg Dememera Sugar (3,9 EBC) Sugar 4,34 %
0,30 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 4,34 %
2 Pkgs Nottingham (Danstar #-) Yeast-Ale
Mash Schedule: Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Total Grain Weight: 6,00 kg
----------------------------
Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Step Time Name Description Step Temp
60 min Mash In Add 15,65 L of water at 75,7 C 67,8 C
Naboene lurte sikkert når jeg sto i hagen og spylte et 50 liters ølfat med hageslangen
Enkel rengjøring av kokekjelen det...
Havnet akuratt på beregnet OG, så dette tyder bra.
Jeg vet gjæren ikke er typeriktig, men man tar hva man haver...
Batch Size: 28,00 L
Boil Size: 31,00 L
Estimated OG: 1,066 SG
Estimated Color: 25,5 EBC
Estimated IBU: 19,6 IBU
Brewhouse Efficiency: 82,00 %
Boil Time: 75 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
3,60 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Grain 52,02 %
1,80 kg Munich Malt (17,7 EBC) Grain 26,01 %
0,30 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) Grain 4,34 %
0,30 kg Carared (39,4 EBC) Grain 4,34 %
40,00 gm Cascade [6,50 %] (60 min) Hops 19,3 IBU
5,00 gm Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] (5 min) Hops 0,3 IBU
0,32 kg Candi Sugar, Amber (147,8 EBC) Sugar 4,62 %
0,30 kg Dememera Sugar (3,9 EBC) Sugar 4,34 %
0,30 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) Sugar 4,34 %
2 Pkgs Nottingham (Danstar #-) Yeast-Ale
Mash Schedule: Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Total Grain Weight: 6,00 kg
----------------------------
Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Step Time Name Description Step Temp
60 min Mash In Add 15,65 L of water at 75,7 C 67,8 C