På ferie, langt borte fra alle logger.
Skal slå det opp til uken.[emoji274]
Sendt via Tapatalk
@Stig Aa.
Jeg senket pH til 4,4 med lactic acid før jeg tilsatte biola (for det mener jeg at jeg hadde leste fra
@bjartenataas en gang at man bør, kan ha vært noen andre også)
Jeg siktet på pH 3,5. (Fordi det hadde jeg hørt fra slutten av gjær-episoden av Vestkast, der Gahr snakket om et biolasyrnet øl)
Jeg hadde pH-strips til å måle med, så det ble jo sånn ca for det er vanskelig å lese av noe nøyaktig på de greiene (i alle fall de jeg har).
De går kun ned til 3,8, så jeg ventet til fargen var så lys som den kunne bli, og så ventet jeg en stund til og smakte litt innimellom, men det smakte ikke noe godt på det stadiet.
Syrningen tok litt under et døgn, men jeg ser at det ikke er verdens beste notater på den batchen....
Du får sikkert bedre informasjon en fra meg på akkurat denne batchen.