Petter Mandt
Norbrygg-medlem
22l Birger ble pitcha på en Irish Red (bu)kake (AY-3). Selvasagt bekymra for volumet her … usikker på om lav temp (17C) vil holde den på plass. Mulig jeg må få’n over på en 36l i morra.
Endte på OG 1.13, så jeg er litt bekymra for AY-3 .. må nok finne noe å kjøre på eikefate for sekundærgjæring, så jeg får gjære den siste prosenten, (vil ikke ha den for mye ned, heller). Noen som har forslag?
Endte opp med en 10l parti-gyle på OG: 1.050, (samt 4 l. ekstra Birger som ikke fikk plass). Så det blir en «Paul the Small» miniversjon, (hovedoppskrifta starta jo som en Kate the Great).
Vis vedlegget 67151
Vis vedlegget 67152

Jepp, her ble det som forventet litt anal leakage. Bra lokket ligger løst på.
Topp-høstet og pitchet en ny runde gjær til Jr:
