Jeg tror ikke nøyaktigheten er noe å bry seg med. De bruker antakelig forskjellige formler (eller implementerer dem forskjellig), der de veksler mellom hvilken som kommer nærmest fasiten. Du må nesten gjøre deg kjent med hvordan resultatet forholder seg i forhold til programmene med ditt utstyr, slik du benytter det, og designe oppskriftene deretter.
I BeerSmith kan du velge hvilken formel som skal brukes. Gå inn på Tools->Options og velg "Bitterness"
Du kan velge mellom Tinseth, Rager og Garetz. Det er også noen andre parametre du kan justere. Mulig at de to programmene har forskjellige standardvalg her.
Men som Kjetil S sier, du må prøve deg frem hvordan resultatene stemmer i forhold til ditt utstyr. Formlene vil alltid kun være en tilnærming av virkeligheten.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.