Bruk av havregryn

Jeg har forsøkt noen ganger med havre og synes nok jeg får god munnfølelse, men jeg har opplevd at det svir seg ganske kraftig i bunnen av Grainfatheren. Noen andre som opplever at havre svir seg lett i bunnen av kokekjelen?
 
En pose Bjørns lettkokte på en 25-liters batch gjør bare bra på Smash IPA. Ikke prøvd på fattern, men mye på en Brattberger g2 med en sånn typisk kinesisk rustfri pumpe jeg ikke husker navnet på..
Når jeg tenker etter så var det noe mere hår i bunnen over varmeelementene. Ikke noe som var vanskelig å ta bort.
Fattern har en svakere pumpe og mindre sirkulasjon mot Brattbergern med pumpe dær mye går i overløp på siden av maltkurven..
 
En pose Bjørns lettkokte på en 25-liters batch gjør bare bra på Smash IPA. Ikke prøvd på fattern, men mye på en Brattberger g2 med en sånn typisk kinesisk rustfri pumpe jeg ikke husker navnet på..
Når jeg tenker etter så var det noe mere hår i bunnen over varmeelementene. Ikke noe som var vanskelig å ta bort.
Fattern har en svakere pumpe og mindre sirkulasjon mot Brattbergern med pumpe dær mye går i overløp på siden av maltkurven..
Flisespikker litt her sikkert, men er det da en SMash? Havregryn teller jo? Det har i vertfall jeg telt med.
 
Tilbake
Topp