Hei,
er det noen her som har erfaring eller ideer rundt brygging av ingefærøl? Jeg tenker da på varianter som f.eks Fentimans, som har mye ingefærsmak, ikke er veldig søte og gjerne har litt ekstra punch av chili. Ikke de søte brus-variantene. Ønsker også at det blir en 3-4-5 prosent alkohol.
Spesifikt så lurer jeg på hva som er lurt å bruke som base, eple/pære-most eller sukkerlake? Og hva slags gjær vil være bra til dette?
er det noen her som har erfaring eller ideer rundt brygging av ingefærøl? Jeg tenker da på varianter som f.eks Fentimans, som har mye ingefærsmak, ikke er veldig søte og gjerne har litt ekstra punch av chili. Ikke de søte brus-variantene. Ønsker også at det blir en 3-4-5 prosent alkohol.
Spesifikt så lurer jeg på hva som er lurt å bruke som base, eple/pære-most eller sukkerlake? Og hva slags gjær vil være bra til dette?