Kasami
Norbrygg-medlem
Forholdsvis nytt medlem her, long time stalker. Lover å komme med en intro-post om ikke alt for lenge.
Jeg har tenkt for første gang å prøve meg på en lager, men problemet mitt er at eneste stabile temperatur som kan være aktuelt for dette er kjølerom med ~6 grader. Jeg lurer på om noen har erfaring med å brygge lager på slike temperaturer, gjerne tips om hvilke gjærtyper som tåler lavere temperaturer.
Det er ikke noe problem for meg om det tar noe lenger tid å gjære det enn vanlig, for meg kan det gjerne få stå i 2 måneder om det kan bli et bra resultat.
Jeg har tenkt for første gang å prøve meg på en lager, men problemet mitt er at eneste stabile temperatur som kan være aktuelt for dette er kjølerom med ~6 grader. Jeg lurer på om noen har erfaring med å brygge lager på slike temperaturer, gjerne tips om hvilke gjærtyper som tåler lavere temperaturer.
Det er ikke noe problem for meg om det tar noe lenger tid å gjære det enn vanlig, for meg kan det gjerne få stå i 2 måneder om det kan bli et bra resultat.