1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Brygge på mask?

En tråd i 'Øltyper og øl generelt' startet av amatøren, 12 Mar 2016.

  1. amatøren

    amatøren
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Er det nokon som har forsøkt å brygge på masken? Dette vart ofte gjort i hine hårde dagar for å få meir ut av malten. Kalla tynnøl eller etterpårenn. Ser for meg at ein må halvere vassmengda, og tek gjerne imot innspel.
     
  2. Jo-Helge

    Jo-Helge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Har gjort dette nokre gange nå det er brygga sterkt øl. Er ikkje mykje igjen når ein brygger øl med normal styrke.

    Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
     
  3. Mats Ø.

    Mats Ø.
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Vi lagde resteøl av en belgisk trippel. Trippelen hadde OG på 1.100 og resteølet rundt 1.070. Det skal sies at den dagen ble det tøyset MYE med temperaturer.
     

Del denne siden