Er det noen erfarne bryggere her som har utforsket og prøvd ut kunsten med alkoholfritt øl?
Ser at noen foreslår litt av hvert som å la gjære ut, varme opp for å la alkoholen fordunste etc, men har noen prøvd noen av delene og fått sjekket at øllen er alkoholfri etterpå?
Om noen har teori på temaet / kilder er jeg interessert også.
Er heldigvis glad i smaken av øl, gjerne helt foruten alkohol hadde vært spennende å forske litt på
Litt spent på å kunne forske litt på det særlig dersom å koke en andre gang er løsningen, om det går an å kjøre på med noe humle under denne prosessen og
Ser at noen foreslår litt av hvert som å la gjære ut, varme opp for å la alkoholen fordunste etc, men har noen prøvd noen av delene og fått sjekket at øllen er alkoholfri etterpå?
Om noen har teori på temaet / kilder er jeg interessert også.
Er heldigvis glad i smaken av øl, gjerne helt foruten alkohol hadde vært spennende å forske litt på
Litt spent på å kunne forske litt på det særlig dersom å koke en andre gang er løsningen, om det går an å kjøre på med noe humle under denne prosessen og