brygging i dag.

magne1972

Moderator
jeg vet hvete ikke passer inn, og feil humle.
men høres dette ok ut?
BeerSmith Recipe Printout - http://www.beersmith.com Recipe: Kveldskos
Brygger: Sjoa nanobryggeri
Asst Brewer: Siri Anett j. Høiberg
Style: Northern English Brown Ale
TYPE: All Grain
Taste: (35,0)

Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 26,00 L     
Boil Size: 31,64 L
Estimated OG: 1,052 SG
Estimated Color: 35,0 EBC
Estimated IBU: 18,8 IBU
Brewhouse Efficiency: 82,00 %
Boil Time: 75 Minutes

Ingredients:
------------
Amount        Item                                      Type        % or IBU     
3,20 kg      Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC)            Grain        59,26 %     
1,00 kg      Carared (39,4 EBC)                        Grain        18,52 %     
1,00 kg      Munich Malt (17,7 EBC)                    Grain        18,52 %     
0,20 kg      Chocolate Wheat Malt (788,0 EBC)          Grain        3,70 %       
40,00 gm      Cascade [5,50 %]  (45 min)                Hops        18,8 IBU     
2 Pkgs        Nottingham (Danstar #-)                  Yeast-Ale                 


Mash Schedule: Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Total Grain Weight: 5,40 kg
----------------------------
Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
Step Time    Name              Description                        Step Temp   
60 min        Mash In            Add 14,08 L of water at 74,7 C      67,8 C       


Notes:
------


-------------------------------------------------------------------------------------
 
Godt mulig det blir godt, men tror ikke maltsammensetningen vil føre deg til helt til den øltypen du har satt opp. Jeg ville isåfall tatt utgangspunkt i engelsk pale malt med noe krystallmalt og en liten tilsetning røstet malt.

Har ikke benyttet Cara Red, men andelen din ser ganske heftig ut for denne.
 
Tilbake
Topp