Hei, jeg er ute etter å lage en IPA med chili. Jeg har fat, så jeg har ikke planer om å tilsette rett på flaske. Brygger batcher på ca 23 liter.
Jeg tenker at jeg vil ha lite smak av chili, men jeg vil ha et lite sting i halsen når jeg drikker den. Jeg har noe Thai chili liggende som er relativt sterk, men jeg er usikker på hvordan jeg skal tilsette den. Planen min har vært å kutte opp 4-5 thai chili, fjerne frøene og koke de opp i 2,5 dl vann. Kjøle ned og ha i etter stormgjæring.
Jeg ser at noen også legger chili i humleposer rett i gjæringskaret men jeg er litt usikker på hva som er best. Noen har det også i Vodka, men jeg er litt usikker på om vodkaen setter for mye smak.
Er det noen som har noen formening om hva som er den beste måten å gjøre dette på?
Jeg tenker at jeg vil ha lite smak av chili, men jeg vil ha et lite sting i halsen når jeg drikker den. Jeg har noe Thai chili liggende som er relativt sterk, men jeg er usikker på hvordan jeg skal tilsette den. Planen min har vært å kutte opp 4-5 thai chili, fjerne frøene og koke de opp i 2,5 dl vann. Kjøle ned og ha i etter stormgjæring.
Jeg ser at noen også legger chili i humleposer rett i gjæringskaret men jeg er litt usikker på hva som er best. Noen har det også i Vodka, men jeg er litt usikker på om vodkaen setter for mye smak.
Er det noen som har noen formening om hva som er den beste måten å gjøre dette på?