Sidan eg fekk så gode svar på dei første innlegga mine, prøver eg på nytt.
Dei tre sisste brygga mine bobler ikkje i vannlåsen. Eg har tilsatt tørrgjær på 18 grader.
Sjølv om det ikkje bobler i vannlåsen, så er det mykje skum på toppen. Bryggjer berre 10 liter om gangen.
Er ikkje gjæringsprossesen skikkelig i gang? Er øllet ødelagt?
Og sisst men ikkje minst. Hvordan kan ein måle alkoholinnhald nøyaktig?
Dei tre sisste brygga mine bobler ikkje i vannlåsen. Eg har tilsatt tørrgjær på 18 grader.
Sjølv om det ikkje bobler i vannlåsen, så er det mykje skum på toppen. Bryggjer berre 10 liter om gangen.
Er ikkje gjæringsprossesen skikkelig i gang? Er øllet ødelagt?
Og sisst men ikkje minst. Hvordan kan ein måle alkoholinnhald nøyaktig?