Deilige bilder!!!

Du kan godt si b nå som du har sagt a. Hva var smellen?

47c6145aac76fab48c9cc65063b2d4dd.jpg
 
I dag gikk 40 l. Flamsk Rød på flasker og fat. Karboneres med sukker og CBC-1.
e244cf6bca6d942123f0eca5570d47ab.jpg

Ny batch, brygget for en uke siden, sto klar til å fylle eikefatet umiddelbart.
94bad892d4addc9a419fcf7f24cd531f.jpg

Det er mye gøyalt inni et eikefat.
6dcd5a8e312988569e05734edd4906bf.jpg

Litt ekstra øl, som jeg bruker for å fylle opp fatet underveis, for å erstatte «englenes andel» og det som går med til prøving, måling og smaking.
d5b2245232d604f9919aa3a7740882f8.jpg


Ølet kan dere smake på Publikums Favoritt 2018.

http://norbrygg.no/2017/11/07/pamelding-publikums-favoritt-2018/
 
Det bør holde nesten et år.
Da brygger du mye mer en jeg.Jeg har en sekk med pilsmalt som jeg kjøpte i 2016 og det er nokk 15kg nu,jeg har 4 sekker med den pale-pils-hvete-mari otter så alt samen er nokk 70-80kg.Nu er det ikke ment og si noe galt,og hver brygger må finne hvor mye man vill ha.Her er det mest jeg som drikker øl
 
Ser kanskje ikke spesielt deilig ut, men det morsomme er at dette er en svart IPA jeg tappet opp i september 2016. OK, den er blitt litt overkarbonert, men det er null usmaker; tvert i mot. Ølet er kjempegodt - og med flott aroma. Tvert i mot og stikk i strid med alle vedtatte sannheter.

Rydda i ølkjeller'n, og så dukka noen halvlitersflasker av dette ølet opp. "Jaja, det skal nok helles ut, men det er jo artig å kjenne hvor jæv
'lig det er blitt." Og så var det slett ikke jæv'lig:)!

upload_2018-1-15_17-49-2.png
 
Den virka noe kraftigere, så da fikk jeg bekreftet det. Regner med at det er en dyrere løsning, om man ikke har en liggende.
 
Tilbake
Topp