Deilige bilder!!!

Et stolt øyeblikk for en bryggenybegynner. Første smak av det første brygget. Vi hadde tenkt å lage en hveteøl, men endte opp med å lage en "hybrid" mellom hveteøl og juleøl. Humlen vi brukte ga en liten ekstra piff med sitrussmak, og vi tilsatte kardemomme, kanel, nellik og muskat de siste 15min av koketiden for å gi en ekstra "julesmak". Ble veldig god :D
IMG_20141123_164154.jpg
 
O' jul med din glede og litt annen lokal kos :D

De på Polet sa at 7fjell sin juleøl ikke var klar enda?
 

Vedlegg

  • image.jpg
    image.jpg
    118,9 KB · Sett: 131
  • image.jpg
    image.jpg
    133,8 KB · Sett: 122
Da blir det real ale på pin cask i jula.
5b37943e6827dcdc5d7e64e7bbec8a4b.jpg
 
Ja, apropos Freddy A's pin casks. Whitbread running porter fra 1892, på 5.4%. Svart som natten ...
IMG_0439.JPG
Oppskrift herfra.
 
Førjulstemning i heimen. Barleywine etter @Gahr sin oppskrift. Pimpet bla. med 2,5 kg. Demerasukker. Tror tønnen er i overkant av 50 liter. Det manglet litt Barleywine, så jeg etterfylte med litt av en ukarbonert Doppelbock fra fat. OG 1108 og FG 1020. ImageUploadedByTapatalk1418075413.408532.jpgImageUploadedByTapatalk1418075448.807238.jpgImageUploadedByTapatalk1418075462.170612.jpgImageUploadedByTapatalk1418075482.104688.jpg
 
Nei, dessverre. Jeg er derfor meget godt forberedt på at det hele går i vasken. (Arbeidstittelen på ølet er "Eikehelvete"). Kjøpte to tønner og det jeg egentlig holder på med nå er å forberede tønnene til surøl. Er i tenkeboksen på denne andre, bla. vurderer jeg en omgang med rødvin.
 
Tilbake
Topp