Jeg prøver igjen.
Responsen til weissbier gjær tråden var helt grei, men nå forventer jeg mer.
Hva har du prøvd av lager-gjær og hva er du mest fornøyd med? Hvilke temperaturer og metoder har du prøvd?
Selv har kun prøvd 2 stykker: Bohemian Lager M84 , og Saflager W34/70..
Har gjæret fra 10-12 grader på begge to, med hurtigbrygging lager metoden.
Av de to er jeg mest fornøyd med M84, selv om dette var på en dark lager og som derfor er litt vanskeligere å bedømme. Likevel er den blitt veldig ren etter 2 mnd lagring.
34/70 synes jeg har litt fruktige tendenser, og denne ble ikke like ren tross like temperatur som M84.
Neste prosjekt er å prøve M84 på en helt lys pilsner og se hvordan den håndterer dette, veldig fornøyd med den til min mørke tjsekkiske pilsner.
Responsen til weissbier gjær tråden var helt grei, men nå forventer jeg mer.
Hva har du prøvd av lager-gjær og hva er du mest fornøyd med? Hvilke temperaturer og metoder har du prøvd?
Selv har kun prøvd 2 stykker: Bohemian Lager M84 , og Saflager W34/70..
Har gjæret fra 10-12 grader på begge to, med hurtigbrygging lager metoden.
Av de to er jeg mest fornøyd med M84, selv om dette var på en dark lager og som derfor er litt vanskeligere å bedømme. Likevel er den blitt veldig ren etter 2 mnd lagring.
34/70 synes jeg har litt fruktige tendenser, og denne ble ikke like ren tross like temperatur som M84.
Neste prosjekt er å prøve M84 på en helt lys pilsner og se hvordan den håndterer dette, veldig fornøyd med den til min mørke tjsekkiske pilsner.