Hvordan loggfører du dine brygg?
Loggfører du/dere alt som blir gjort slik at det skal være mulig å gjenta brygget ved en senere anledning om det blir godt??
Jeg brygger som regel slik at jeg får mellom åtte og 11 liter over i gjæringskaret.
I tillegg til det som er nedført i tekst tar jeg ofte bilder av kryddermengder og lignenede da vekta jeg bruker er for upresis til små mengder som enkelte krydder skal tilsettes i
Vedlagt er en logg på et av mine seneste brygg. Føl der frie til å kopiere/brukke videre som det skulle være ønske om det..!
Loggfører du/dere alt som blir gjort slik at det skal være mulig å gjenta brygget ved en senere anledning om det blir godt??
Jeg brygger som regel slik at jeg får mellom åtte og 11 liter over i gjæringskaret.
I tillegg til det som er nedført i tekst tar jeg ofte bilder av kryddermengder og lignenede da vekta jeg bruker er for upresis til små mengder som enkelte krydder skal tilsettes i
Vedlagt er en logg på et av mine seneste brygg. Føl der frie til å kopiere/brukke videre som det skulle være ønske om det..!