Hva mener du. Her har vi Prix med appelsiner,sitron og lime og ikke noe mer enn det. Appelsinskall har Bryggselv, innvandrerbutikker har vi etter 1,5 time med VY
Hva mener du. Her har vi Prix med appelsiner,sitron og lime og ikke noe mer enn det. Appelsinskall har Bryggselv, innvandrerbutikker har vi etter 1,5 time med VY
Da legger jeg av meg spøken [emoji4] Jeg bruker fersk frukt. Helst uten sprøytemidler og slikt. Prix sitt smaker helt sikkert likt. På sitrusfrukter skraper jeg av det gule skallet med en potetskreller og passer på å få med minst mulig av det hvite skallet. Det hvite er bittert, og om du kjøper tørket så pleier det å være mye hvitt i det.
Jeg presset et par hele grapefrukter med en slowjuicer uskrelte med skall og alt, som jeg tilsatte i en APA. La fruktene først et par minutter med skall og det hele i starsan, noe jeg ikke tror var dumt, før jeg presset dem. Det ble etterhvert skikkelig såpe smak. Det er nok det hvite mellom ytterskall og fruktkjøttet som var synderen. Så det gjør jeg ikke igjen.
Da legger jeg av meg spøken [emoji4] Jeg bruker fersk frukt. Helst uten sprøytemidler og slikt. Prix sitt smaker helt sikkert likt. På sitrusfrukter skraper jeg av det gule skallet med en potetskreller og passer på å få med minst mulig av det hvite skallet. Det hvite er bittert, og om du kjøper tørket så pleier det å være mye hvitt i det.
2 appelsiner gir 25 gram uten at du trenger å bruke det hvite. Men 25 gram er ikke merkbart i selv et helt lyst øl. Har brukt 100 gram/25 liter i wit uten at det setter spesielt mye smak. Neste gang kjøper jeg essens eller konsentrat.
2 appelsiner gir 25 gram uten at du trenger å bruke det hvite. Men 25 gram er ikke merkbart i selv et helt lyst øl. Har brukt 100 gram/25 liter i wit uten at det setter spesielt mye smak. Neste gang kjøper jeg essens eller konsentrat.
Får ikke sjekket det akkurat nå, men det er bare et google-søk unna. Husker jeg fant noe som ble lovprist på diverse forum, men det var nok i en utenlandsk butikk.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.