Skal vurdere det, selv om tanken på å sende av gårde flasker av min dyrebare øl stikker i hjertet!
Jeg har nettopp fått fart i en gjærstarter med WLP833, uten tvil den største starteren jeg har laget. Oppskriften er jeg rimelig fornøyd med nå, nå gjenstår det bare å bedømme resultatet. Siste endring var å redusere mengden Munich-malt til nærmere 60%. Jeg ble fortalt at Munich-malt er fattig på enzymer og litteratur jeg har funnet støtter dette, så jeg redusterte litt på den og økte mengden pilsnermalt litt.
Det ender nok med malt fra Castle Malting, selv om jeg tidligere har brukt Weyermann. Jeg antar at produktene dems er ganske tilsvarende. Har noen her noe innsikt i dette? Det føles ikke helt riktig å brykke tysk øl med belgisk malt..
Jeg har nettopp fått fart i en gjærstarter med WLP833, uten tvil den største starteren jeg har laget. Oppskriften er jeg rimelig fornøyd med nå, nå gjenstår det bare å bedømme resultatet. Siste endring var å redusere mengden Munich-malt til nærmere 60%. Jeg ble fortalt at Munich-malt er fattig på enzymer og litteratur jeg har funnet støtter dette, så jeg redusterte litt på den og økte mengden pilsnermalt litt.
Det ender nok med malt fra Castle Malting, selv om jeg tidligere har brukt Weyermann. Jeg antar at produktene dems er ganske tilsvarende. Har noen her noe innsikt i dette? Det føles ikke helt riktig å brykke tysk øl med belgisk malt..