Doppelbock på 1094 med Wlp830. Karboneringsgjær?

Hei.
Jeg skal tappe en Tomasmesse på 10% og en Ringnes julebokk på 9% og tenker å tilsette litt av denne gjæra ved flasking.
Jeg er usikker på fremgangsmåte så lurte på hvordan det tilsettes og hvor mye gjær som må til på hh vis 20 og 15 liter.
 
Hei.
Jeg skal tappe en Tomasmesse på 10% og en Ringnes julebokk på 9% og tenker å tilsette litt av denne gjæra ved flasking.
Jeg er usikker på fremgangsmåte så lurte på hvordan det tilsettes og hvor mye gjær som må til på hh vis 20 og 15 liter.
Det er ikke stort som skal til, men det gjør nok ikke stort om du går litt over heller. Ta litt, rehydrer i vann, tilsett sammen med sukkerlake før flasking. Veldig enkelt. Veldig pålitelig.
 
på pakken står det 1g pr 10l tror jeg. en pakke er 10g så da bør en pakke holde til 100l, jeg veide opp med noe som har nøyaktighet som en badevekt, ble i overkant mye gjær, men den skal jo bare spise bordsukker så da er det nok der du må være nøye vil jeg tro.
 
Tilbake
Topp