Egen klasse for alkoholfritt øl?

Man kan ikke flaskekarbonere øl i denne klassen, ca. 0,3% «sløst vekk» bare for karboneringens del gir enda mindre mulighet til å få noe smak på brygget. Her må det tvangskarboneres.
Du misforstår. Jeg sikter til de to Butikkstyrke ølene... Min ABV 4,5% Max ABV 4,75%. DEN avstanden er på 0,25%, og de kategoriene kan flaskekarboneres. Men... la oss heller gjenoppta trådes formål
 
Fra referat dommerkomitéen:
Alkoholfritt øl
Forslag på forumet om å ha en egen klasse for egen klasse for
alkoholfritt øl. «Å ha en egen klasse for alkoholfrie alternativer i f.eks.
NM vil være sette fokus på å brygge et godt alkoholfritt øl.»
Komiteen tar forslag til etterretning, men konkluderte med at dette vil
blir for komplisert både å lage typebetegnelser for, og senere
bedømme.
 
Fra referat dommerkomitéen:
Alkoholfritt øl
Forslag på forumet om å ha en egen klasse for egen klasse for
alkoholfritt øl. «Å ha en egen klasse for alkoholfrie alternativer i f.eks.
NM vil være sette fokus på å brygge et godt alkoholfritt øl.»
Komiteen tar forslag til etterretning, men konkluderte med at dette vil
blir for komplisert både å lage typebetegnelser for, og senere
bedømme.

Kanskje til og med mer risikofylt enn med alkohol mtp. flaskebomber :eek:
 
Jeg liker fremdeles tanke på å ha Lavalkohol som en kategori 13.

Jeg tror vi skal se litt på implementasjon etter vi evt har bestemt oss for å kjøre på med lavalkoholiske øl. Hele 13-klassen er en litt merkelig konstruksjon som gir rare utfordringer i konkurransesystemet og gjennomføring av konkurranser i dag. Det å dytte enda flere variasjoner inn der er ikke en åpenbart god ide.
 
Tilbake
Topp