Hei!
Jeg har brygget en IPA som skummer helt fantastisk eller noe helt for j***ig ettersom hvordan man ser det..
Tvangskarbonerte på fat, første forsøk bare skum. Ok, har overkarbonert, tenkte jeg, og har sluppet av trykk til det nå er bare en halv bar igjen. Lenge siden nå, så trykket har vært stabilt på ca 0.5 bar over en uke. Fortsatt nesten bare skum å få ut av krana.
Testet tappekrana på et annet fat, samme temperatur (3-4 grader) men høyere trykk (0.9 bar), alt i orden der. Skrudde av ventil og tok ut stigerør for å sjekke om noe var tett, men alt i orden der også.
Jeg skjønner ingenting
Noen som har vært borti noe lignende?
Jeg har brygget en IPA som skummer helt fantastisk eller noe helt for j***ig ettersom hvordan man ser det..
Tvangskarbonerte på fat, første forsøk bare skum. Ok, har overkarbonert, tenkte jeg, og har sluppet av trykk til det nå er bare en halv bar igjen. Lenge siden nå, så trykket har vært stabilt på ca 0.5 bar over en uke. Fortsatt nesten bare skum å få ut av krana.
Testet tappekrana på et annet fat, samme temperatur (3-4 grader) men høyere trykk (0.9 bar), alt i orden der. Skrudde av ventil og tok ut stigerør for å sjekke om noe var tett, men alt i orden der også.
Jeg skjønner ingenting
Noen som har vært borti noe lignende?