1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Endringer i styret

En tråd i 'Styret informerer' startet av gustavf, 28 Aug 2013.

 1. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Den siste uka har dessverre to styremedlemmer trukket seg fra Norbrygg-styret. Tor Gilje, som var styremedlem, og Runar Stock, som var 2. vara, har kommet til at det ikke passer for dem å sitte i styret. Det betyr at Tollef Fog Heen rykker opp til fast plass.

  Som leder i styret har jeg satt stor pris på jobben de har gjort i perioden fra årsmøtet og fram til nå, og håper vi treffer dem i mange Norbrygg-sammenhenger framover. På vegne av styret takker jeg for god innsats.
   
 2. Bernts

  Bernts
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Stavanger
  Det var synd, hvorfra i Norge er de nye styremedlemmene fra?.
   
 3. tfheen

  tfheen
  Expand Collapse
  Administrator

  Bosted:
  Oslo
  Jeg er fra og bor i Oslo.
   
 4. Runar Stock

  Runar Stock
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Alta
  Jeg takker ærbødigst for tilliten og anledningen til å være med. Allerede ved forespørsel var jeg litt usikker på hva jeg kunne bidra med, og det ble til at jeg følte meg som en påsitter. Med nytt barn i hus og dertilhørende plikter følte jeg ikke at jeg kunne utfylle min stilling i styret. Kanskje senere i livet. Jeg vil i alle fall gi en takk til de som sitter i styret som jeg fikk anledning til å "treffe" og si at jeg vet Norbrygg er i kompetente hender, det var bare ikke noe jeg er laget for. Jeg fortsetter gjerne med moderering av forum om det er ønskelig.
   

Del denne siden