J
Jan Morten
Følgene av å sette starter på feil type gjær . . . (skulle brygge lys lager jeg :'( )
Bryggedag 7. mars 2008
25L total ->65 grader 60min 78 garder 10min + sparge (20L kok / 5-7L sparge)
Pilsner malt 3EBC 4000g (70%)
Pale malt 7EBC 1500g (26%)
Chocolate malt 250g ( 4%) 800EBC
OG 1052 Colour 35 (deep copper/reddish brown)
Cascade 6.5 Alpha 40g 60min
Hellertrauer 2.2 10g 10min (samt Klar Urt)
Bitternes 25 BU/GU 0.5
GJÆR Mountons Premium Gold 2pk a 6g -> 1,5L starter på 160g Moss maltekstrakt (satt onsdag 5/3)
Kometntarer ? :brygging:
Bryggedag 7. mars 2008
25L total ->65 grader 60min 78 garder 10min + sparge (20L kok / 5-7L sparge)
Pilsner malt 3EBC 4000g (70%)
Pale malt 7EBC 1500g (26%)
Chocolate malt 250g ( 4%) 800EBC
OG 1052 Colour 35 (deep copper/reddish brown)
Cascade 6.5 Alpha 40g 60min
Hellertrauer 2.2 10g 10min (samt Klar Urt)
Bitternes 25 BU/GU 0.5
GJÆR Mountons Premium Gold 2pk a 6g -> 1,5L starter på 160g Moss maltekstrakt (satt onsdag 5/3)
Kometntarer ? :brygging: