Heisan.
Har laget en ladning basért på Brewmaker kit kjøpt hos Vin & Bar, hvor medfølgende gjær ble brukt og vanlig farin ble benyttet. Min erfaring er at dette ble en frisk, ganske så knusktørr cider. Helt fin for min enkle gane - ny ladning må settes nå som sommeren (forhåpentligvis) står for døren.
Så dukker tanken opp: hva med å benytte pasteurisert, kartongpakket eplejuice og benytte egnet tørrgjær? Erfaringer, tips fra noen? Tilsetting av sukker, druesukker eller annet?
MVH
Morten M
Har laget en ladning basért på Brewmaker kit kjøpt hos Vin & Bar, hvor medfølgende gjær ble brukt og vanlig farin ble benyttet. Min erfaring er at dette ble en frisk, ganske så knusktørr cider. Helt fin for min enkle gane - ny ladning må settes nå som sommeren (forhåpentligvis) står for døren.
Så dukker tanken opp: hva med å benytte pasteurisert, kartongpakket eplejuice og benytte egnet tørrgjær? Erfaringer, tips fra noen? Tilsetting av sukker, druesukker eller annet?
MVH
Morten M