Hei,
Har brygget et av mine første brygg. En comeback påskeøl. Det har stått på gjæringskar i 7 dager, så stukket om og tilsatt honnig. Deretter 7 dager på nytt kar.
Når jeg tappet av for å flaske dette så var bunnfallet litt rart. Det så ut som på bildet med små rundinger i det. Er dette normalt? Det har også en slags "teknisk" lukt / smak. Og er ganske beskt. Har forsøkt å se på bilder av infisert øl, men blir ikke så mye klokere... Er redd for å sette dette på boden i flasker.
Har brygget et av mine første brygg. En comeback påskeøl. Det har stått på gjæringskar i 7 dager, så stukket om og tilsatt honnig. Deretter 7 dager på nytt kar.
Når jeg tappet av for å flaske dette så var bunnfallet litt rart. Det så ut som på bildet med små rundinger i det. Er dette normalt? Det har også en slags "teknisk" lukt / smak. Og er ganske beskt. Har forsøkt å se på bilder av infisert øl, men blir ikke så mye klokere... Er redd for å sette dette på boden i flasker.