Erfaring med "Clear beer draught system"

Var også bekymret for at det kanskje ville være en del igjen i bunn. Men etter jeg fyllte fatet med starsan og tømte det med CO2 (får å ha et oksygenfritt miljø) ble jeg veldig overrasket når jeg snudde fatet på hode og skulle dra ut restene av starsan'en gjennom sikkerhetsventilen, kom sikker ikke mer en 1dl ut.
 
Var også bekymret for at det kanskje ville være en del igjen i bunn. Men etter jeg fyllte fatet med starsan og tømte det med CO2 (får å ha et oksygenfritt miljø) ble jeg veldig overrasket når jeg snudde fatet på hode og skulle dra ut restene av starsan'en gjennom sikkerhetsventilen, kom sikker ikke mer en 1dl ut.

Perfekt :D Det er helt innenfor. Takk for svar.
 
Denne gir mye annet enn å få ut klart øl. Har man en del humlerester osv i fatet - så unngår man at stigerør plugges.
Flytter man et fat, så tapper man fra toppen - som blir klar igjen først.

Synes dette var et meget godt produkt - for min egen del.

Redigert: En av de største fordelene for min del har vært at jeg kan friske opp igjen ølen med ny aroma og smak når jeg har kommet en bit ned i fatet, og ølen begynner å "fade".

Så i forhold til å forlenge en god pale/ipa - annen humlet øl, så er produktet rett og slett genialt.
For egen del er jeg ikke i stand til å smake "grønnt" fra tørrhumle i fat, før den bikker ca 3 mnd på fatet. Det vil si at jeg får en god IPA til å være like god og fersk i tilnærmet 5-6 mnd på fatet.
 
Sist redigert:
Denne gir mye annet enn å få ut klart øl. Har man en del humlerester osv i fatet - så unngår man at stigerør plugges.
Flytter man et fat, så tapper man fra toppen - som blir klar igjen først.

Synes dette var et meget godt produkt - for min egen del.

Redigert: En av de største fordelene for min del har vært at jeg kan friske opp igjen ølen med ny aroma og smak når jeg har kommet en bit ned i fatet, og ølen begynner å "fade".

Så i forhold til å forlenge en god pale/ipa - annen humlet øl, så er produktet rett og slett genialt.
For egen del er jeg ikke i stand til å smake "grønnt" fra tørrhumle i fat, før den bikker ca 3 mnd på fatet. Det vil si at jeg får en god IPA til å være like god og fersk i tilnærmet 5-6 mnd på fatet.
Vil det si at du åpner fatet og tørrhumler rett nedi etterhvert også? Hvordan finner du i såfall g/l forhold for denne tørrhumlingen?
 
Tilbake
Topp